kelebegim Kızlar başlıkta da yazdığım gibi 17 haftalik ikiz hamileyim doktor suları biraz az dedi gunde 4 litre su iç Bi hafta sonra kontrole gel dedi başına böyle Bi durum gelen var mi Başka ne yapmam gerek nasıl çoğalır
Yasminnnnn kelebegim Şeker proplemin yoksa eğer günde bir bardak taze sıkılmış havuç suyu icebilirsin
Alone kelebegim valla aynı durumdayım. Benim tek bebek 20. Haftadayız ama suyun az diyorlar ne yapacağım hiç bilmiyorum. Suyu arttırmaya çalışıyorum bir de havuç suyu içiyorum işte
kelebegim Alone hadi inşallah sağlıkla gelsinler minnoslarimiz peki senin ne zamandır sıvı azlığı var
Alone kelebegim inşallah cnm. 18haftada farkedildi dikkat ettim arttırmaya çalıştım ama 20. Haftada yine aynı şeyi söylediler. Pazartesi de özele gideceğim bakalım o ne diyecek. Bu arada benim bütün gebeliklerimde suyum az oluyor ama sebep bulamıyorlar 😢
Alone kelebegim gittim cnm daha yeni geldim ay. Baktı evet azlık var suyunda ama öyle korkulacak kadar değil dedi. Arttı demek ki bu süreçte. Suyu bol bol iç dedi. Birde detaylıya gireceğim işte bebeğin böbreklerde felan sorun var mı iyice baksınlar dedi