Gzd5 Bugün kontrole gittim kizlar 2400 gr olmuş bebisim dr her seferinde ne kadar iri bir bebek ya diyor 😁 eşimde ben de normal doğmuşuz ama doktorumuz bebek iri diyor her seferinde. 1 Haftada 200 gr almış bu hafta Kilosu bize benzeyen var mı? Çok mu kilosu sizinkiler nasıl
_Merryy_ Gzd5 Benimde dün randevum vardı , 32+5 tim , 2.260 gram dı , 2 hafta ilerde ama herşey normal gözüküyor dedi dr
Jasmine_can Gzd5 31 de 2 kiloydu. Salı kontrol var. 33+2 oluyoruz. Tahminim bizim de 2.400 civarı olacak. Benm doktor tosuncuk diyor her kontrolde. Sakıncası var mı hocam dedim. Belki normal doğum yapamayabilirsin başka zararı yok dedi. Size herhangi birşey söyledi mi?
Gzd5 Gizemnur_ ultrason biraz fazla gosteriyormus sanırım. Çok takılmıyorum ben açıkçası aşırı bir fazla yada eksik fark yoksa 😇
Mery1 Bencede normal kilosu bende 32 de 2460 dı dr 2 hafta ileride dedi. Gayet normal kilosu olması gerektiği gibi dedi
Gzd5 Jasmine_can evet banada böyle hızlı alırsa normal doğum yapamayabilirsin dedi. Ben zaten sezeryan istiyorum
Anneadayiii Gzd5 maşallah canım 🧿 emin ol geride olmasından iyidir. Ayrıca siz minyon olabilirsiniz ama genetik faktörler etkili sadece sizden almıyor genetik yapıyı. Sağlığı yerinde olduğu sürece takılma bence. Benim oğlum da iki hafta önden gidiyordu 34 haftalık doğdu ve çok sukur şuan 5 yaşında hala yasitlarindan büyük durur. Asla sorun etmem. Sende takma kafana 🤗
Nur_acikgozer Gzd5 benimde 33 te 2400 dediler 32 de gittiğimde 1950 gramdi nasıl bu kadar hızlı aldı bilemiyorum