Ben yeni yeni sadeleşmeye gidiyorum elimde o yüzden çok fazla olan herşeyi azaltmaya çalışıyorum ki baya da azalttım da. Ama hala daha azaltmam gerekiyor bence. Memnun kaldığınız ya da asla almayın dediğiniz ürünleri de yazarsanız en azından hibrit bir makyaj ve bakım çantası oluştururken hepimizin işine yarar belki.
Parfüm olarak ; jimmy choo
Lancome idole
Burberry weekend
Cilt bakım ; estee lauder advanced night repair serum, la Roche hyalu b5 serum, estee lauder Advanced Night Repair Eye Matrix Onarıcı Göz Kremi, nuxe creme progieuse boost göz kremi, nuxe white ultimate glow serum, la Roche posay effaclar temizleme jeli,la Roche gözenek sıkılaştırıcı Tonik, la Roche posay effaclar duo krem, la Roche posay cicaplast baume b5, she vec glyc-alright tonik, bade natural kuş burnu çekirdeği yağı yüz serumu, la Roche-avene-Seba Med güneş kremleri, the purest solutions günlük nemlendirici krem.
Makyajda; loreal true match nude fondöten, maybelline baby skin baz,flormar bb, clarins lip oil balm, clinique göz kalemi , maybelline göz kalemi, maybelline maskara, kiko maskara, kiko allık, kiko pudra, nyx pudra, loreal allık, flormar aydınlatıcı, lorealden 1 tane far paleti, maybelline lifter gloss, golden rose kalem ruj,kiko ruj,pastel krem allık, pastel tint, maybelline kapatıcı,Maybelline ve beaulis eyeliner.