Fekf Kızlar ben şimdi tedavi oluyorum klomen kullandım yumurtalıklarımdan bi tane sağda sağlıklı büyüme var 2 günde bir gidip geliyoruz kontrole bugün de 16 olmuş doktorum Allah nasip ederse p tesi çatlatma sonrasından da aşılama yapıcam dedi çok umitliyim Allah’ın izniyle pcoslum bu arada yoksa çok şükür hiç bir sorunum yok eşimin de sizce tutar mı kızlar motivasyon verin 🥰🥰🙂↔️🙂↔️
Adakiz44 Fekf ben 2. Aşılamama başladım dün bu sefer çok umutluyum sağlıklı beslen stres sakın yapma kitap oku film izle tuttu mu tutmadımı diye düşünme hamile gibi hareket et ani hareketlerden kaçın sürekli şükret ve dua et Allahın izniyle bebişlerimiz inşalllah tutunur 💕🙏
Qwert2211 Fekf benımde reglin 3. Günü yarın . Sabah gideceğim artık aşılama tedavisine başlayacağız nasipse
Hgmom1 Fekf ayy benimde ayniiiii 🥲 hiç bir sorun yok 3 senedir gebelik olmadı.. bende Eylül sonuna doğru sanırım aşılama olacam. Sağlıklı beslen mutlaka avakado, cevi, yumurta, balık ben öyle yapacam inşallah tutar bizimle olur bebislerimiz🤲🏼
Fekf Adakiz44 amin sağ ol canım Allah ikimize birden nasip etsin bu ay inşallah isteyen herkese inşallah
Qwert2211 Hgmom1 takipleselim canım benımde yaklaşık 5 senedir 2. Çocuk olmuyor. Yarın gideceğim aşılama başlayacağız artık
Sultancvhr Qwert2211 kızlar bizimde 7yıldır olmadı polikistikoverden dolayı sanırım çipli aşılama yaptırdım bugün 13.gün 2gündür test silik çıkıyodu bugün belli belirsiz oldu yarın adet günüm bakalım nolacak
Fekf Kızlar ben normal de kontrole gitmem gerekti bugün sabah yumurtamı çatlatmak için dün pazar çok ağrım oldu doktoru aradım her neyse gitim bugün doktora bakıldı yumurtam kendiliğinden catlamis doktorum hemen aşılama yaptı daha sonra dünden bugüne doler mi sizce yumurta canlimidir hala doktorum svi var gözüküyor dedi catlamis devam ediyo dedi dua edin lütfen Allah hepimize nasip etsin isteyen herkese herkese inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın cevaplarınızı bekliyorum