Melike3506 Lockaamm daha yumurtlama olmamış ki çatlama olsun iki çizgi aynı olduğunda yumurtlama olcak ondan sonraki günlerde silikleşince çatlama oluyor
7bebekk Lockaamm canım daha pik olmamış. İki çizginin de aynı şekilde koyu olması gerekiyor ozaman yumurtalama oluyo, çizginin biri silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış oluyo o günleri muhakak değerlendir
Lockaamm Sedefege Melike3506 Ama ben pcos hastasıyım 22 - 23 koyulasmis bugün yaptığım silik çıkmış kafam karıştı devam edeyim mi test yapmaya anlamıyorum da pek 😔
Melike3506 Lockaamm bu testlerin öncesi var mı yoksa daha yeni mi başladınız yeni başladıysanız daha yumurtlama olmamış olabilir bende de pcos var 20. Günümdeyim testlerin hala anca yumurtlama oldu ben 45 günde bir oluyorum
Melike3506 Lockaamm ama hepsi çok silik sizin siz devam edin test yapmaya ben hala devam ediyorum regl olana kadar teste devam etcen zaten 2. Yumurtlama görebilirsin. Yumurtlama görüp bırakmıcan testi
Lockaamm 7bebekk Melike3506 Daha önceleri de var onlar daha da silik sadece bunlar koyulaşti ve dün siliklesti devam edeceğim bakalım belki dediğiniz gibi 2. Yumurtlama olur falan bilemem. Ama silik olarak çıkarsa hepsi demekki yumurtlamis oluyorum o tarihte bakicaz artık 😔
Hatice4136 T ve c çizgisi çok koyu olmalı eğer koyu olursa t çizgisi c gibi o gün değerlendir mutlaka t çizgisi hafif silikleşirse sonrasında yumurta çatlamış demek ❤️