14 agustosta dunyaya geldi bebisim. Tip1 diyabet hastasi oldgum icin sezaryan ile 36m haftalikken doguma alindim. Sekerimi artik kontrol altina alamiyrdum.
Spinal dogum gerceklesti. Bende sizler gbi korkuyrdum. Aciyacak mi uyusacak mi diye.. inanin ki belden igne acimiyr hssetmiyrsunuz bile. Zaten uyusuyr backlariniz aninda. 5 dk icinde bebgimi gordm dikislerde belki 15 20 dk tam olarak bilmiyrm ama bana kisa geldi. Ve baglatma islemi de oldu. 5 saat sonra yuruttuler. Evt ilk ayaga kalkis cok zor. Hatta 3 gun bana zor gelmisti. Cunku benm ilk dogumum normldi. İkisini yasamis biri olarak ille de norml diyebilirim 🤣 sutum 3. Gunden itibaren geldi basta yoktu. Bebegimin sekeri dustu mamayla besledik. Ki bende seker oldugu icin solunum sikintisi yasayabilirdi kuveze alinma olasiligi vardi. Sukur ki alinmadi. Cektigim acinin cani sagolsun degdi be… 10. Gunumdeyim gayet iyiyim. Ayaklarimda odem olmustu onlarda inmeye basliyr. Kahve cok ictim bas agrim ve bel agrim olmadi. Gecti gitti iste 🤭 sorularinjz varsa cevplarim. Rabbim sizleri de kurtarsin. Karninizda gormeyi nasip etti, kucaginizda da gormeyi nasip etsin insalllah 💕😘🤲🏻