miniiiikfasulye Bende malum soruyla geldim😅Benimki sen karar ver desede ona bıraktım altın alır büyük ihtimalle sizinkiler ne takacak? ilk doğumda çeyrek takmıştı o zamanlar borç vardı şimdi beklentim büyük 😁
Ayse2133 miniiiikfasulye oğlumda bişi takmadı borcumuz çoktu bunda beklentim varda yokda aslında 😂 ama hediyeni alacam dedi iki doğum yerine de değecek bişi alacambdedu
ikiaslanannesi80 lk gebeliğimde borç vs derken bişey takmamıştı bilezik istiyordum o da içinde kalmış yapamadım alamadım diye ek iş bulmuş 1 haftadır kendi işinden çıkıp ek işe gidiyor gece 3-4 kadar çalışıyor toplu para verecekler sırf bileziği alabilmek için ajdalar hoşuma gidiyor 2 tane ajda bilezik takacakmış🥰 miniiiikfasulye
Alisde miniiiikfasulye bas ucuma bi cicek getirip icten guzel opup sarilsa yeter para yine benim hanemden çıkacağı icin ve cocukta epey masrafli oldugu icin hediye vs istemedim 🌸
miniiiikfasulye Ayse2133 Benimde Evlendigimiz sene evlilik yıl dönümü kutluyorduk ama maddi olarak değil manevi hepp beklediğine degicek demişti 😁Hem bilezik küpe yüzük almıştı 3 yılın acısını çıkarmıştı ben beklemiyordum maddi bişey ama onun içinde kalıyormuş alamamak zoruna gidyormus
perihankrkya Alisde size katılıyorum bende ayni şekilde zaten ne istersem aliyor o yüzden beklentim yok zaten özele gidiyorum hediye almasa da olur yeterki güzel bi söz söylemesi sarilmasi yeter bana 🥰
miniiiikfasulye Alisde Bence sıkıntıya sokacak hediye sizi mutlu etmez zaten güzel bir sözü yeterli😍kiymetinizi bilmesi
Alisde perihankrkya kesinlikle hediyeydi oydu buydu gozum yok yuvasina esine cocuguna bagli bir es olsu yeterli 🌸
miniiiikfasulye Alisde Zaten en büyük hediye evine eşine çocuğuna bağlı bir eş baba 💗😻Hediye her yerde bulunur huzur bulunmaz 🥰
Fatmanur12345 miniiiikfasulye daha 6 haftalık hamileyim kaburga set alıcam ve bebegiminizin isminde kolye dedi hayırlısı artık
ideemirel miniiiikfasulye ne desem alır yapar zaten bi beklentim yok, başımızda dursun daha ne ❤️ ama şu an bi hedefimiz var birikim yapmak 😄 borcumuz bitti
miniiiikfasulye ideemirel Aynen bziimde borcumuz bitti o yüzden çocuk düşündük ikinciyii Allah kerim sıkıntıya sokucak hediyeyi bende istemem zatenn🦋
Asya95 miniiiikfasulye 7yil oldu telefonum bozulmuş gibi hafizasida doldu.Yenilersin dedim olur dedi😊Dolari kendi söğledi😅
miniiiikfasulye Meryoss hayırlı olsun güle güle kullanın erkeklerin bu altın alması kendilerine yatiirm ya 😁yinede mutlu oluyoruz
Ayse2133 miniiiikfasulye ne güzel en azndan unutmamış bakalm benmde bu sene sevgililer gününde yüzük aldı bakalm doğumda ne alacak