Beyazmelekkk İkiside karindan bakıldı ama 1. Resim şimdiki hamileliğim 2. Resim ilk bebeğime ait . Merak ettiğim kısım acaba tutuyor mu ramzi teorisi kese yeri vs artık nasıl bakılıyorsa . İkisi birbirine benziyor mu mesela ?
Beyazmelekkk 1 ve 2 . Resim için tahmin bekliyorum kızlar ikiside aynı mı yerde plesanta vs bebek nasıl bakiyorsaniz ben anlamıyorum.
Beyazmelekkk Asya95 hcg birkez yaptırdım 4450 çıkmıştı ondan sonra zaten kese gördük hcg neden sordunuz
Zeynep3 Zeynep3 yani 2. Ultrasondaki erkek gibi geldi bana 😀 bilenler yanıtlarsa biz de öğrenmiş oluruz
Beyazmelekkk Zeynep3 ilk resim şimdiki hamileliğim .2 resim baş aşağı gibi duran olanda ilk gebeliğim. Siz hangisine baktınız erkek diye ?🥰
Beyazmelekkk Zeynep3 ya bende ilk hamilelige ait USG bulunca tamda haftası aynı iken ikisini kıyaslamak istedim ama anlamadığım için post açayım dedim acaba ikiside aynı mı diye
Zeynep3 Asya95 Ben reglim 10 gün geçtikten sonra öğrendim hamileliğimi . Hcgm çok yüksek çıktı yaklaşık 30 binlerde 🙈 Buna göre sizce ne oluyor ?
Beyazmelekkk Asya95 reglim duzensizdir yani 32-33-35 de bile geldiği olur 35 çok geçmez ama döngü olarak. 4-5 gün gecikmeyle sanki öğrendim diye hatırlıyorum ben.
Beyazmelekkk Asya95 yüksek olunca mı erkek oluyor . İlkini 480 ile öğrenmiştim ilk hafta gecikmede yine
Zeynep3 Beyazmelekkk Ama Ramzi 6-7. Haftalarda bakılıyor diye biliyorum sanırım bu görüntüler 8+4 yanlış görmediysem 🙈 tabii daha iyi bilenler aydınlatırsa bizlerde öğreniriz 🙈
Beyazmelekkk Maviss718 kesenin şekline göre o zaman ikiside yuvarlak diye kız dediniz demi ? Peki ikisinde de plesanta nerede ve bebek nerede konumlanmış anlıyor musunuz ?