Ftrhn Srp53 iki düşük oldu ya ya geç kalırsam diye korkuyorum 1 tane düşüğü kalp atışını bile daha duyamamıştık
Ftrhn Gamze_dn iğne başlayacak bana ama bazıları sizin gibi ek olarak bir de hap kullanmış o neden Aceba canım ? Birden fazla Gende pıhtılaşması mı var
Gamze_dn Ftrhn bana doktor hafif pihtilasma var dedi enox4000 mg igne ve coraspirin 100 mg kullaniyorum
Ftrhn 1hamle doktorum kanda netleşsin keseyi görelim dedi bakalım. Kese alttan muayene ile kaçıncı hafta da görünür Aceba
Ayse0575 Ftrhn bence doktoruna git muayene ol hamileliğin kesinleşince kullanmaya başla. Ben hamileliğimi öğrendikten 5 gün sonra falan gittim doktora hemen başlattı yani 5 haftalıkken başladık
Ftrhn Ayse0575 aynen bence zaten bana da o zaman başlayacak. 5 haftalıkken altta kese görünrü mü canım
Ayse0575 Ftrhn evet canım 5. Haftamda gördük keseyi 7. Haftamda da kalp atışını duydum şuan 11+4 olduk🤲🏻🥰 inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız❤️
Sulenurky Ftrhn merhaba beta hcg değerinizin sağlıklı bir şekilde yükselmesini görmeniz gerekiyor.Sağlıklı bir gebelikse iğneyi başlayabilirsiniz.
Asya95 bogurtlenlirecel ben tüp bebek yaptirdim 1ci ay vitaminler verdi 2ci aydan enox verdi şuana kadarda kullaniyorum 5ci ay oldu transferde oldu