Mucihe Kızlar bu doktora giden varmı Tanışalım 2.doğumum olucak ama kurtajlarım düştüklerim hep o doktorda oldu çok seviyorum doktorumu sizler nasılsınız tanışalım gidenler
teachervera Mucihe Yengemin abisi orada sağlıkçı yengem hamile iken ona dedi oraya geleyim gelme buraya kadın doğumcular iyi değil demişti cebeci de idi sanırım hastane
Minikcivcivim2 Mucihe merhaba doğumu o hastanede mi düşünüyorsunuz gül hanımda daha önce doğum yapan varmı bildiğiniz
Mucihe teachervera Yenimahalle de hastane ama ben doktorundan çok çok memnunum başka doktora güvenip gidemem aslında çokta hastası var herkezde çok memnun arkadaş gibi bi dediğimi iki etmez
teachervera Mucihe Bilmiyorum canım oraları sadece cebeci Tarafında benim dediğim hastane onu biliyorum
Minikcivcivim2 Hayallerdualaraemanet140822 merhaba doğumu da o hastanede mi düşünüyorsunuz çevrenizde orada doğum yapan varmı acaba
Minikcivcivim2 Mucihe peki hastaneden personelden memnun muydunuz doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı acaba bende orayı düşündüğüm için araştırma aşamasındayım
Mucihe Hayallerdualaraemanet140822 siz kaç haftalıksınız doğum fiyatını sordunuz mu en son 18 bin dediler sezeryana bana
Hayallerdualaraemanet140822 Mucihe ben henüz 11 haftalığım o yüzden pek bilgim yok şuanda siz kaç haftalıksınız?