perihankrkya Hamileannem ilk gebeliğimde 16.haftamda simdiki gebeliğimde de 16.haftamfa hissetmiştim 🥰 suan tam 32 haftalik oldum cikacak diye korkuyorum bazen cok canimi yakiyor 🙏🏻
elif475475 Hamileannem ilk oğlumda 15 ti bunda da geçen bir hissettim ama daha düzenli hareket etmiyor. Bu da 15 te kendini belli etti 🙃
Anneolmak543 Hamileannem 3 oğlum var hepsinde de 3 aylıkken hissettim 3. Daha netti karnımın aşağısında kaymıştı baya hissettim belkide zayıf olduğum için net hissediyorum bilmiyorum 🤷♂️ 😅
Nananan Hamileannem erkek bebeğim 16 da hissettim ama 16′dam sonra da olabilir 16 diye hatırlıyorum şuan hamileyim cinsiyet belli değil 14+4 de hissettim kız bebek daha erken hissettiriyor diyorlar
Hamileannem perihankrkya arada patlayan mısır gibi hisediyorum çikolata yiyorum ondan sonra vuruyo normalde hissetmiyorum 16+4 haftaligim
perihankrkya Hamileannem zaten o haftalar pıt pıt gibi hissediyosun cnm sonradan büyüdükçe daha cok hissedeceksin 🥰 ben bazen vurduğunda bile aglayasim geliyor cok can yakiyor 🥹 bu günleri de göreceksin sende 🙏🏻
Hamileannem perihankrkya inşallah o kadar çok istedim ki bı tane kayibim var ondan dolayı çok çok istiyorum çok acılar çektim iki sene icinde
Hamileannem Nananan benimkide göstermedi sürekli arkası dönük döndüğünde de bacaklarını kapatıyor babaya çekerse utangaç olacak benimki insalah sag salim alırız