Meraklojist Soru yukarda kızlar Gerçekten bilmediğim için soruyorum kasımda Allah nasip ederse doğumum müslin hastane çıkışlarını çok beğeniyorum ama üşür mü kışa uygun mu bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Nananan Meraklojist cnm artık eskisi gibi değil evler hep doğalgazlı hastaneler de duruma göre ısısı ayarları Ztn üşümez bence battaniyesi de olur pusetin içi de sıcacık oluyor ztn
Yasss11 Meraklojist ay bence olmaz ya incecik oluyo benimde ocakta ama muslin örtü bile almadım hep penye tercih ettim
huzunluponcik Meraklojist çok ince oldugu için olacağını sanmıyorum ama en azından bi tutumunu veya takımını alın fotoğraf cekinirsiniz degistirirsiniz hatıra olarak saklarsınız hemde içinizde kalmamış olur
nazel123 Ekim başı benim doğumum hoşuma gidiyordu ama almadım daha bünyeleri çok hassas olacak ince kaçar diye düşündüm
Ecekrk Meraklojist geçen nst için doğumhanenin olduğu kata çıktım elimde damaryolu olduğu içinde gömleğimi giymemiştim yani hamile halimle ben üşüdüm atletle acayip soğuktu bence ki yani ben gittiğimde geceydi boştu genelde ama normal sıcaklığı buysa hastanenin müslin olmaz bence
elif475475 Meraklojist benimki şubatta doğacak ben de müslin almayı düşünüyorum Zaten kış bebeği demeyin evin içinde battaniyede duruyor bebekler o yüzden pamuklu da olur müslim de olur
Leylaaa_46 Meraklojist kalın battaniye aldıysanız hastanede ve çıkarken ona saracaksanız üşümez . Zaten poşette örtü oluyor . Bizim de ekimin sonu kasımın başı gibi doğum bende öyle yapacağım
Nur0653 Meraklojist ince kalabilir ama hastaneler sıcak oluyor hevesiniz varsa alın zaten battaniyesi falanda olur sararsiniz
Hamileannem Kizlar benimki Şubat bebegi olucak 2 tane ince 2 tane kalın bataniye aldım daha almam gerekli mi