Mom2123 Merhaba kızlar, size bir sorum olacak. Ultrason fotoğrafında kesenin içinde bebek sağ’da olursa kız, solda olursa erkek oluyormuş (Karından bakıldığı zaman). Sizde doğru çıktı mı? Kimde gördüysem hepsi doğru çıktı, gerçekten aslı varmı bunun?
myangelson Mom2123 bebek değil plasenta konumuna bakılıyor ramzi teorisi. Karından bakıldığında plasenta soldaysa erkek, sagdaysa kız. Vajinalde tam tersi. Çoğunlukla bebek ve plasenta aynı konumda oluyor ama bazılarında zıt yönlerde de olabiliyor 😊 6-8 hafta arası gecerliymis. İlk hamileliğimde hep soldaymis erkekti. Şuan sağda gözüküyor kız çıkıyor ramziye göre henüz cinsiyet öğrenmedik bakalım 😊
Sb123 Mom2123 eğer öyle bisey olsaydı ilk haftalardan doktor direk cinsiyeti söylemez miydi ? Azıcık sabır öğrenicez her türlü %50 ihitmal
Mervealya1992 Mom2123 peki bendende soru bnm doktor beebege bakarken heğ sola bakıyor sağa hıc gelmiyor bebek solda ozaman demi gercektende keseyi forurkende bebek ıcındeykende sol tarafa baktı hep ozaman cınsıyeti nolur
Mom2123 Hamileannem karından mı bakılıyor? Hep mi sağdaydı? Çünkü ilk 6-8 hafta arası çekilen ultrasonda belli oluyormuş o anladığım kadarıyla.
Hamileannem Mom2123 evet hep sagdaydi kürtaj olmuştum ben kasiklarim agriyodu 60 gün geçmişti karnım çok agriyodu ama ben hiç gebelikten supelenmemistim ama hep sagimdaydi