Seyhan000 Kızlar merhaba🫶🏻 30 haftalık hamileyim bebişimizin odasını annem alacak şimdiden sipariş vermek odasını yapmak istiyorum zaten doğuma kadar anca gelir.Öncelikle ilk etapta anne yanı park beşik kullanacağım ayrıca sepet beşik tarzında bişey almayacağım odası içinde ileriye dönük basıc 4 kapaklı gardrop ve Şifonyer alacağım görselleri eklerim ama yatak olarak nasıl bişey alacağıma kadar veremedim aşağıdakilerden hangisi sizce kullanışlı olur uzayabilen karyola mı yoksa yavrulu divanlar mı? Park beşikten çıkınca direk uzun süreli hangisinde yatar sizin deneyimleriniz veya tercihleriniz hangisinden yana oldu yardımcı olabilir misiniz 😘çocuk odası biraz küçük)
Yeniyeniden Seyhan000 benim fikrim tabi bu sanki sallanan besikler daha iyi ya bu tarzları 4 5 yas sonrasına uygun geliyor bana ilerde bende öyle yapmayı planlıyorum besik alıp biraz büyünce büyük yatak alirim besigidw ihtiyaç sahibine veririz dedim esimle
Nananan Seyhan000 b nve gardrop çok gözlü olması çok işe yarıyor ama yatak bence ben olsam almam uygun zmna kadar kullanacağo park yatak yada uygun bir yatak alırım büyüdüğünde de artık bir Bir buçuk yaşından sonra tek kişilik büyük yatak daha mantıklı
Aylaa123 Seyhan000 benimde bebek odam küçük sadece dolap montessori yatak aldım altı çekmeceli orayı da kullanırım sifonyer almadım yerim olmadığı için ama tabi ben park beşikte aldım yatak odasında yanıma onu alıcam belli bir süre sonra odasına alıştırcam onun için sallanan beşik felan almak istemedim
Seyhan000 Nananan yani sadece gardrop ve Şifonyer mi alayım sence yatağı da yatacağı zaman mı karar vereyim 🥰
MorKelebek54 Seyhan000 bence yatagini da alin. Malum ne zaman zam gelcegi hic belli olmuyo ben kasim tam oda tskimi aldim 20 binctl ye 30 35 bin olmustu en son ☺️ yatirimlik kesinlikle alin☺️ ben yeni dogan itibaren kullanmak icin anne yani park besik aldim hem daha kullanisli hemde bi sure sonra kullanmicak olsugudna katlayip kaldirabilirim yer de kaplamiyo fazla☺️☺️
Nananan Seyhan000 bence öyle yap çünkü yatak şimdi ağır olur zahmetli olur sanada zor olur ama park yatak yada 6 aya kadar yada bir yaşa kadar kullanabileceğin bir beşik olsa daha iyi olur hem salona ve başka odaya da rahatlıkla götürürsün büyüdüğünde de gönlünce güzel bir yatak alırsın mesela ben park yatak alicam bebeğim için hamiley şuan kiracı olduğum için ilk bebeğime alamadım inşallah diğer bebeğim de büyüdüğünde inşallah ikisine güzel bir oda yapacağım 🥰
Zefeyza Vivensenin bu dolabını kullanıyorum çok memnunum ama sifonyerini de almanızı öneririm çünkü dolabin cekmeceleri derin değil öyle dolu dolu bişey koyamiyorsunuz sifonyerle daha rahat olur
MorKelebek54 Seyhan000 ben altina doguan yatak olan modeli tercih ettim yarin onur gun kardesi odlguunda o da yatar (suan yatak yok tabi altinda ivir zivirlarini koydum cok rahat oluyo) eger attiginiz yataklar dedigim gibiyse ikisinden birini tercih edebilirsin ama gorsel olarak en cok begendigim 2. Attiginiz. İlerleyen zamanlarda yanlarindaki korunlaiklari sökturup normal yatak haline cevirebilirsiniz☺️ benim aldigim ilk attiginiz model de ek olarak korumalik aldim ben. Ama fikrimi sorcak olursaniz bence bu modellerde almayin cunku cocuk kendi inip cikarken ona yiksek gelicek inerken dusme ihtimsli var maalesef. Dolap ve sifonueri alabilirsiniz cok guzelmis onlar yatak olarak mintessori modeller var yer ile cok yakin cocuk kendi yatip kalkabilir ☺️ bu ihtimalleri gos onunde bulundurarak almaya karar verin benim gibi sonradan oisman olmayin ☺️☺️