Kızlar şimdi ben biraz astrolojiye meraklı biriyim çocuğu yaparken de aslan burcu olsun diye dikkat ederek yaptım ayıptır söylemesi 😂😇 neyse normal doğum planladık hep ama doğum tarihi 23 Ağustos oluyordu ve bir günle çocuk başak burcu olacaktı bende o yüzden kendi isteğimle 20 ağustosta 39-4 haftalık iken normal doğum için hastaneye yattım alttan fitil aldım açılma için açılmalar başladı saat 2 buçukta 2 cm açıklığım vardı bir fitil daha aldım sonra iğne falan yapıldı o iğnenin ne olduğunu bilmiyorum ama düzensiz sancılarımı düzene bindirdi. Saat 4 5 arası gayet düzenli adet sancısının biraz daha üstü olan sancılarımla ve 5 cm açıklığımla tamam doğum tam başladı dedim hastaneye pilates topumu götürdüm ve doğum masasına bile pilates topundan inip çıktım tavsiyemdir kullanın çok rahatlatıyor. En son saat 22 civarı tam açıklıkla masaya çıktım yaklaşık 15 20 dakika ıkındım ebem ve doktorum üstten yardımcı oldu ama bebeğimin kafası çatala yan girdiği için sıkıştı kalp atışıda düşünce ordan sezaryene gitmek zorunda kaldım sezaryen sürecinde çok rahattı spinal anestezi oldum yaklaşık 15 dk sürdü 22.31 de bebeğim dünyaya geldi spinal olduğu için hemen emzirebildim bebeğimi görüp temas edebildim herşeyiyle çok güzel bir süreçti. Rabbim isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinize hayırlı kolay bir avazda biten doğumlar diliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 uzun olduysa kusura bakmayın