Yildiz_20 38 Ken ultrasonun 36hafdalık göndermesi bu durumu yaşayan oldumu amma kilosunu normal 2.900
18082018 Yildiz_20 benimde 2 hafta geridenmiş yeni öğrendik ama bişey anlamadım bana kilosunu bile söylemedi doktor sadece diğer hafta tekrar gel hala aynıysa suni verip dogurtucaz dedi
darhan 18082018 devlet hastanesi mi ? Devlette genelde doğru düzgün bilgi vermiyorlar ne kilo ne boy .
18082018 darhan evet Zeynep kamil hastanesi araştırma aslında çok memnunum tüm kontrollerim orda ama bu sefer beni üzmemek için söylemdi galiba her ölçüm farklı çıktı sen beslenmene dikkat et diğer hafta gel dedi
darhan 18082018 muz ceviz badem avokado gibi bebeğe kilo aldıran besinler tüketin. Patates , pirinç , makarna , beyaz ekmek gibi karbonhidratların porsiyonlarını azaltıp protein içerikli olanları arttırın
18082018 darhan teşekkür ederim inan bana gergin yulaf muz kuruyemiş yiyorum ama üst üste hamilelik geçirdim oğlum 8 aylıkken spiral ile gebe kaldım ve kandeğerlerim bi türlü yükselmedi hala bırakmıyorum yiyorum bakalım haftaya Salı iyi haberler alırım inşallah sizde dua edin 🙏
darhan 18082018 inşallah hiçbir sorun olmaz. Demir vitamin takviyelerini düzenli kullanın öğünlere dikkat edin . Zaten böyle değer düşüşleri normal bebek sağlıklıysa kilosu biraz düşük olsa da problem değil zamanla toparlar zaten