Denizzz1616 İlk kızımı ebebek ve LCW ile büyüttüm A dan Z ye herşeyiyle ikinci geliyor o da öyle olacak internet alışverişinden ziyade görerek almayı seviyorum malum küçük yerde yaşıyoruz AVM AVM mağaza mağaza gezme şansı yok
Seyma2424 Denizzz1616 aslında bende görerek almayı seviyorum kumaşını elleyince bile anlaşılıyor kalitesi ama devir ekonomi devri biraz da indirim duyunca alayım olsun diyorum zaten bebek çok kullanamadan küçülüyo yerine hop yenisi
elif475475 Seyma2424 yenidoğan uzun aylar giyilmiyor ama yıka giydir yıka giydir derken fazlasıyla kullanılıyor aslında. Bir de ilk aylarda maalesef kaka çok çıkıyor bebek üstüne o yüzden kumaş yendoganda daha önemli bir şey sürekli kalalarla uğraşıyorsun 🤦🏻♀️
Seyma2424 elif475475 evet ama o kaka LCW dan aldıklarımızada geçiyor ve çıkmıyor kolay kolay ☺️ malum çocuk kıyafetleri çok pahalı
elif475475 Seyma2424 ben onun için çamaşır suyu tozu kullanıyorum kumaş kalitesi iyiyse zedelenmeden en az 3 4 çocuğa geçiyor kıyafet o toz her evde olması gereken bir şey bence 👌🏻
Ecekrk elif475475 çok acayip kaliteli değiller ama zaten bebeklerde 3-5 kez giyiyor giymiyor en azından ilk 9 ay çok değişken oluyor
Kimkimkim Kubra6694 ah cok teşekkür ederim biraz once gordum ve ohtiyacalrin bir kismi aldim cok sagolun
Balbebek012 E bebek ürünleri resmen iki yıkamada çöp alıyor bence lcw dan alın hem sağlam en kumaşı çok kaliteli bebek için sağlıklı