Minat9496 ecemeric95 şu parmak boyayla beyaz giysilerin üzerine gözler kapalı yapılıyor ya görmüşsündür sosyal medyada bence en güzeli o en sade
Yeniyeniden ecemeric95 evde yapacaksanız standar olur güzel oluyor yok sahil kralları derseniz pastali falan yapıyorlar yok benim daha çok param var dersen uçak üstünden geçsin 😂😂😂 sınır yok
Kubrabsyg ecemeric95 benim bir oğlum var evde eşim ben oğlum oluruz. Doktora kağıda yazdırıp pastaneye veririm cinsiyete göre renk yapar evde 3ümüz keser yeriz hemde öğrenmiş oluruz😂 extra şeye gerek yok ilkinde de yapmadım 🥹
ecemeric95 @Minat9496 @Yeniyeniden @Limonlukekkk @Kubrabsyg Teşekkürler kizlarr🌸 ikinci gebeliğim. İlki pandemiye geldiği için hiçbir şey yapamamistik hevesimiz var. Sade bir şey istiyoruz zaten 1. Derece yakınlarımızla. Bakalım zamanı gelsin de fikirlerinizi değerlendireceğim☺️🥰
kaderrkarrtal ecemeric95 Pinterest bakın isterseniz ben çok güzel göl kenarı öneriler buldum öyle düşünüyorum Allah nasip ederse İnşallah bebişim bi 16 haftalık olsun da