lilyum_ Pamuk kürtaj olduğum bebegimde evde test ile takip yapıp biraz koyulaşınca kan vermiştim 91 çıkmıştı. Bu bebegimde testte silik görür görmez kan verdim 38 çıktı 🌸
ecemeric95 Pamuk ilk kizcemi adet öncesi 54 le öğrenmiştim. Şuan ikinci bebeğime hamileyim 2718 le öğrendim bunu da
Canlarrr Pamuk 8400 ile öğrendim, hiç ihtimali bile yoktu baş ağrısı şikayetiyle acile gittiğim de öğrendim
Kubraalp67 830 du değerim düşük olduğu için kese göremedik ama 1 hafta geçmeden kan verdiğimde baya yükselmişti 6. Haftada keseyi hem de kalp atışını dinletmisti doktor bize😊
Fatmgl34 Kubraalp67 benimki de 830 hemen hastaneye gitmek istemiyorum 830 iken kaç haftalıktınız ve aradan kaç hafta geçince kalp atışını duydunuz ben şuan kaç haftalık bilmiyorum da
Hasret18ayaz Kızlar ben birşey sormak istiyorum 18 Ağustos beta 26. 21 Ağustos 74.88. 24 Ağustos 163.2 hepsi aynı hastane aralarında 3 er gün var artış nasıl sizce
myangelson Pamuk oğluşumu 115 ile şimdiki bebisimi cinsiyet belli değil henüz 4000 ile öğrendim 😅 öğrenmek için baya erken davranmışım😂😂😂
Yeniyeniden Pamuk adet gününden 1 gun sonra kan verdim 890 cikti 2 gun sonra 2200 olmuştu suan 17 haftalık olduk uzun aradan sonra şükür rabbime bugünü gorduk