Canlarrr Mrymgn 4 hafta 3 gündü canm . Kese var bebeğe ait bir parça yol denilmişti. 2 hafta sonra kalbini duymuştuk çok şükür. Başta boş gebelik denildi
Ftrhn bdlakbrn peki merak ettim canım testte çıkmış mıydı ? Adetime 7 gün var silik çizgi gördüm değerimi öok merak ediyorum 🥹
50_68 Ftrhn çıkmadı ertesi günü yada 2gğn sonra belli oldu testte de 20gün sonra falan da kese gözüktü 7haftalıkkende kalp atışını duyduk 🥰
Aleynaceyhannnn Pamuk oğlumda beta ölçümü yaptırmadan direkt testle öğrenmiştim beta ne onu bile bilmiyordum 😂 kızımda da adetten sonra 2.gün gidip kan vermiştim 600le öğrenmiştim
Bahardkk staRmama merhaba bende yeni test yaptırdım 10 bin küsür çıktı kontrole gittiğinizde kaç haftalıktı acaba🥲
staRmama Bahardkk kuzum ilk gittiğimde kaçtı tam bilmiyorum ama doktor iki hafta sonra gel demişti o zaman 8+5 ti. İlk gittiğimde 6+5 ti o zaman.
Mrymgn Canlarrr çok şükür ben de 8300 değer ile öğrendim doktora gittiğim zaman kese 12 mm iki hafta sonra gel dedi kac haftalık pldugunu söylemedi inşallah ben de hem bebeği görürüm hem kalp atışını duyarım 🤲