Merve_20 Kızlar adetim 13 gün gecikti test yaptım negatif çıktı 10. Günde kan verdim bir sonuç çıkmadı henüz regli olmadım neyden kaynaklı acaba başına böyle bir şey gelen varmı?
Nazli_3009 Merve_20 benim ilk defa 5-6 gün gecikme oldu rahim kendini bir sonraki aya hazırladığı için gecikme olabiliyormuş ama doktora giderseniz daha net bir sonuç alırsınız kist oluşmuş olabilir
Salihaa16 Merve_20 gec dollenme olabilir ya da strese baglı adette gecikme falan da olabilir. Her ay gecikme olursa da hormon testi yapıyorlar
1aleyna_ Merve_20 benim 16 gün gecikme olmuştu adetim düzenli değildir diye umursamadım gecikmeler yaşıyordum sonra test yapıyım dedim çok silik ikinci çizgi çıktı kan testi verdim 61 ile öğrendim hamileliğimi canım geç döllenme olmuş hakkında hayırlı olsun inşallah 🤲
Nazli_3009 Merve_20 istersen bir doktora görün çünkü baya gecikmiş kanda çıkması lazımdı ama bazılarının aşırı geç döllenme olabiliyormuş ümit vermek istemem ama çok geç öğrenenler olmuştu diye okudum
Merve_20 @ Nazli_3009 Yaa öylemi çok teşekkür ederim doktordan randevu almıştım haftaya gidicem hayırlı haberler olur inşallah çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz
Merve_20 1aleyna_ Birbirini anlayan insanlardan böyle şeyler duymak ne kadar güzel beta sonucunu o kadar heyecanla beklemiştimki dün akşam çok üzüldüm ama şimdi sizlerden bunu duymak moralimi düzeltti 🥹