Dilara9898 Merhaba arkadaşlar ishal olan var mı 26 haftalarda idrar enfeksiyon vardı 3 gün antibiyotik içtim ama ne yaptıysam ishalim geçmiyor
Lyla_46 Dilara9898 ishaliniz geçti mi bende 23 haftalık gebeyim sürekli ishal oluyorum dün yine oldum bugünde öyle ve aşırı yoğun bulantıda oluyor
Yelizsnsy Dilara9898 beni demir ilacı ishal yapıyor. Doktorum ilacımı değiştiricek bir sonraki gittiğimde. Ama bana probiyotik iç dedi doktorum. Suya atıp içiyorsunuz birde onu deneyin.
Dilara9898 Lyla_46 bu ara herkeste varmış salgın doktora gidin bence benim 10 gün oldu geçmedi antibiyotik yazdı onu kullanmaya başladım hiç bi şekilde geçmiyor yememe de dikkat ediyorum
Lyla_46 Dilara9898 bugün gittim 1000 lik serum takıldı vitamin içinde avil vardı bir tane de flajel diye bir ilaç vardı ama çok kötü bir şey gebelikte ishal olmak
Dilara9898 Yelizsnsy salgın varmıs bu ara bende anlamadım herşeyi denedim ama 10 gün oldu bugün hala devam
Lena94 Ben hamile degilim yeni dogum yaptim ama ölüyorum 4 gün oldu sanki afedesiniz kücük tuvaletimi yapiyorum gibi salgin var mis demek ki cocuk bak yanlizim bide bu sorun çıktı doktora da gidemiyorum 😭