Kızlar lütfen bilgisi olan yazsın.. Biraz uzun olacak hakkınızı helal edin.. Bende Polikistik over var iki yumurtalığımda da ve benim gebeliklerim genelde geç döllenme oluyor ( 1 kızım var 3 hafta geç döllenme oldu ) şimdi size son 4 adet tarihimi yazıyorum. Flo uygulamasından takip ediyorum ve benim döngüme göre tahmin ettiği regl günümde oluyordum normalde. Bu ay 19 gün gecikmem var. En son 21 Ağustosta yani gecikmemin 16. Günü beta 0.640 çıktı normalde direk 0 çıkardı. Biliyorum şuan negatif ama baş dönmesi mide bulantısı ve şiddetli bel ağrım var. Aynı zamanda kasıklarımda batma var özellikle sol tarafta. En son 3 Ağustosta yani gecikmemin 4. Günü olması lazım bi lekelenme yaşadım 5-6 damla kadar açık pembe renginde peçeteye sildim geçti. Adet oldum sandım ancak devamı gelmedi.. Hamile hissediyorum ama belkide psikolojik bilmiyorum. Pazartesi randevum var bekleyemedim buraya yazdım. Umutluyum ama biryandan da değilim hiç bu kadar gecikmezdim. Sorum şu, geç döllenme yaşayan bu şekilde çok sonradan öğrenen oldumu? Önce negatif sonra pozitif gören?
21 Kasım - 27 Kasım 2023 ( 7 gün )
18 Şubat - 22 Şubat 2024 ( 5 gün )
20 Mart - 28 Mart 2024 ( 9 gün )
30 Mayıs - 3 Haziran 2024 ( 5 gün )
( 29 Temmuz - 11 Ağustos - 15 Ağustos - 20 Ağustos birliktelik )
Hakkımızda hayırlısı, umarım çocuk isteyen herkes en kısa sürede kavuşur 🙏🏻