Asliolcaybaygin 19+5 haftalık hamileyim kızlar ve göğüslerim kaşıntıdan öldürüyo beni kaşımaktan kırmızı kırmızı yaralanmaya başladı benim gibi olan varmi ?
Burcuugur Asliolcaybaygin canım benimde karnım ve göğüslerim çok kaşınıyor bende öyle tatlı tatlı 🙈 ben biooil kullanıyorum iyi geliyor denemek istersen dene canım🙋♀️
Emine55 Asliolcaybaygin canım benim varya mahvolmuştu kaşınmaktan ama çok kuru bırakmıştım sürekli bebeyağı sür kurumasın 🙂
Bildircininannesii Asliolcaybaygin her duştan sonra tüm vücuduna bebek yağı sür canım çok faydası oluyor. Badem yağı ve krem de sürüyorum ben anca nemleniyor 😉
rabiamglkc Benim de sırtım kaşınmaktan çizik doldu göğüslerimde de var şimdi karnımda da başladı kontrole gittiğimde doktoruma sorcam normal mi diye 😬
rabiamglkc Deniz14 aktardan yağ aldım göbeğim için o zaman göğüslerime de süreyim onu ☺ Teşekkür ederim 🙏🏻
Asliolcaybaygin Deniz14 rabiamglkc Valla ben doktoruma da danıştım test yaptı bişey çıkmadı yağda kullanıyorum ama hala aynı geçmiyo
BusRAmazan kasimayin arkadaşlar tbi demesi kolay bnde kasimafan duramiyorum bide büyüdükçe daha çok kasiniyorlar ama hep kasima catlicak o yüzden kasirsan daha çok catliyor dediler bende duramiyorum ama daha kotu oluyor kasiyinca
Asliolcaybaygin BusRAmazan [bilinmeyen] Emine55 Bildircininannesii Tavsiyelerinizi dinliycem teşekkür ederim hepsinize ☺
NazlOnartYing Benim doktorum bu hafta kaşıntı için excipial diye bir losyon verdi onu sürmeye başladım.
Suraelik Kizlar catlamalr icin Lierac kremi alin hic catlamadm bnnilk cocgmda gene alicm cevremde kullananlrda catlak olmadi