Leyla2525 Hanımlar merhaba benim bu 2.gebeliğim 16.haftadayım yaklaşık 1 aydır kötü kokan bi akıntım var. Öyle bi akıntı ki dışarı çıkarken çantamda çamaşır taşıyorum. Kaşımtı da tabi beraberinde. Doktorum fitil verdi zalaın daha önce kullanan oldumu ? Kutuda 1 adet var
emineblc1202 Leyla2525 ayni durumdan bende muzdaribim biz neredeyse 28 haftalik olucaz kokulu bir sekilde degil ama beyazdi akintim sonra hafif sariya donmeye basladi bende aksam polikilinige gittim doktor agumentin antibiyotik yazdi kimisi antibiyotik olmuyor diyor gebelikte cocuga zarari falan olur diyor tekrardan pazartesi gunu kendi aile hekimime gidicem
Xxmmyy Leyla2525 zalain güçlü bi ilaç. Doktorun akıntı için verdiği donaxyl bende etki etmeyince zalain verdi ve hemen ertesi gün akıntım geçti bir de çamaşırınıza iki damla nioli yağı damlatın düzenli olarak bu da doktorumun tavsiyesi
denizleo09 Geçmiş olsun Ben kullandım kremi de kaşıntıya iyi geliyor bana hem kremini hem fitilini yazmıştı doktor. Fitil tek kullanımlık, eğer etki etmezse yenisi en az 1 hafta sonra tekrar kullanılabiliyor demişti
Leyla2525 denizleo09 evet tek kullanımlık şuan iyi gibiyim ama sürekli duş aldığım için olabilirmi bilmiyorum
yokusbebek emineblc1202 Ben de idrar yolu enfeksiyonu için o ilacı kullandım. Hiçbir sorun yaşamadik. ama sizinki mantar gibi. fitil daha iyi olurdu sanki
emineblc1202 yokusbebek degil mi bende dedim fitil genelde oneriyorlar dedim antibiyotikte sikinti olmaz dedi kafama takildi benimde
Leyla2525 Xxmmyy ya birde gyno lomexın dıye fitil vermiş fakat onudamı aynı anda kullanıcam bilmiyorum