NurDemir @GozdeCemre maksat yazıp burdan üç beş yorum almak.Kaynana postlarına da değil ama bunlara çok kızıyorum.Durumu olan var olmayan var,düşüncesiz millet.
GozdeCemre NurDemir aynen öle millet burada çocuğuma kıyafet alamadım diye ağlarken bide böleleri yüzünden bunları yaşıyorlar sevmem ben normalde ama zorla insanın aklına düşürüyorlar işte
Gnygns Betyy alanyadaysan turşusunu bulursun marketlerde filan canım.migros gibi marketlerde şarküterisinde vardır.ama yeşili için üzgünüm 😔
Eda0509 Valla böyle insanlar bilerek yazıyor böyle şeyleri. Bi insanın bu kadar düşüncesiz olması imkansız. Burda herkes hamile. Sanki tek o hamile gibi utanmadan bide yazıyor. Canın istediyse istedi napalim yani. Bizde olsa sana mı getirelim anlamadım 🙄🙄
Zeyna0607 Ciciletto şu aşerdiklerizi yazmasanız aklında olmayanında aklına geliyor vebaldir deyin eşinize bulsun alsın yoksada napalım ama demeyin kaç kişinin aklına gelen geldi kimbilir şimdi şu yazdığınız şey
Ciciletto GozdeCemre Betyy zaten bulunmadı o yüzden yazdım Derdimi paylaşdım.ben asermenin böyle olduğunu bilmiyodum