Ecemmer Iraz adet gecikmesi yaşadım sadece bir de aynı adetim gelecek gibi hafif ağrılarım olurdu arada başka belirtim yoktu
aden026 Iraz bende sanki reglim gecikmiş gibi kasik ağrısı yaşadım. Cuma regl olacaktım olmadı salı test yaptım çift çizgiyi gördüm. 💝🥹
Svllkccc Iraz valla benim daha adetim 1 gün gecikmişti içime doğdu otururken eşime birden acaba ben hamilemiyim dedim sonra bekledim 3 gün adet olcak gibi ağrılarım vardı test yaptım ve çıktı ☺️
Ecemmer Iraz adetim 4 gün falan gecikti öyle çok değil işte o dönemlerde bugün kesin adet olucam ağrım var falan diyordum hep gelmiyordu bir şey tesadüfen test yaptım yoktur diye çünkü hiç belirtim olmadı başka
aden026 Iraz yok canım zaten planlı bir gebelikti yani test yapmıştım 3-4 gün sonra işte, genele.regl.oncesi yan etkiler oldu. Salı öğrendim hamile olduğumu cuma başladı mide bulantılarım 12. Haftama kadar devam ettiydi 😅
Iraz aden026 benim şuan hiç belirtim yok kasıklarımda vs göğüslerim sadece ağrıyor dokununca birde hafif ağız sıvısı var bende yoğunluk kokuyuda normalde burnum hep tikalidir ama net alıyorum benim yumurtladamadan 3-3 gün önce oldu ilişki o yüzden ihtimal vermiyorum ama içten içe istiyorum 2-3 gün önce süt beyazi akıntım oldu yoğun aynı gün kaşık agrimda olmuştu hafif ama şuan hicbirsey hissetmiyorum
aden026 Iraz gün aşırı ilişki öneriliyor diyebiliyorum bende o şekilde uygulamıştim inşallah dilediğiniz gibi olur her şey💝🙏🏻
Iraz isimsiz19 benimde ilk gebeligimde aynı sekildeydi kasıklarım belim geldim gelicem.diye pet ile dolandım gelmedi inşallah sizinde gelmez regliniz
isimsiz19 Iraz Ay inşallah inşallah bende taktım valla pedi her an olabilirim diye artık o kadar olumsuzluk yaşadım ki sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum 🥹
Iraz Svllkccc yani öncesi hiç belirti yasamadiniz mi umarım benimde vardır Allah’ım isteyen herkese nasip etsin ben ilişki sonrası çok kahve kola tükettim ama o engellermi acaba
Svllkccc Iraz hiç yaşamadım bildiğin adet dönemimde adet olucak ağrısı gibi his ağrı yaşadım 4 haftalıktı kan verdiğimde inşallah vardır nasip etsin rabbim hiç bişey olmaz kola kahve dert etme bilmeden baza falan kaldırdım kahve kola içiyordum bilmiyordum sonuçta