Rukiyecndr 22 haftalık gebeyim. 2 gün önce hareketlerini çok hissediyordum tekmeliyordu baya.bu iki gündür az hissediyorum geçen ki gibi hareketli değil. Normal mi acaba yoksa bn kuruntu yapıp üzüldüğüm için mi hissetmiyorum. Bu ayda olan anneler nolur yardım edin siz nasıl hissediyorsunuz çok mu az mı yada sizinde bazen çok hareketlenip bezen hissetmediğiniz oluyor mu ? 😞
Polo Rukiyecndr Canım bi gün coşar hareketleri bir gün sakinler Bunlara takılıp stres yapma. Daha 20li haftalarda bebek hareketlerini saymamıza gerek yok.
Nursemom Rukiyecndr 23haftalığız bi gün bikaç tekme hissediyorum nerdeyse ertesi gün durmadan tekmeliyor 🤔 dün gece 3e kadar döndü durdu içimde bugün çok sakin 👼🏻 Bu haftalarda normalmiş 😊
Mother Rukiyecndr canım henüz saymak için endişelenmek için erken ben 27+6 yım benim paşam bile öyle :) bazen kuduruyor bazen tık yok içini ferah tut
Rukiyecndr Polo hareketleri saymak değil aslında ama bir iki tekme atsa morelim düzeliyor kuruntu yapmıyorum ama birde hissetmediğimiz gün zehir oluyor😞
Cocoo Nursemom bende oyle oluyorum bigun 1 kac temkme hıssedıyorum bı gun hıc hıssetmıyorum Sag salım kucaklarımıza aşsaydık bı
Kaya1902 Rukiyecndr benimde aynı şekilde bende 23. Haftadayım arada durgun olabiliyormuş yada hafif hareketli yani kuruntu yapmamalıyız 🙏❤️
Rukiyecndr Kaya1902 20 yaşındayım ilk gebeliğimde 7 aylıkken ölü Doğum oldu omdan çok kuruntu yapıyorum ve bu çok canımı sıkıyor hep bir mutsuzlaşıyorum çok etkilendim ilk hamileliğimden 😞😞
Kaya1902 Rukiyecndr ah canım benim 😔 gerçekten üzüldüm böyle bişey yaşamana ama iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp kendini de bebeğini de üzme inşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip eder 🙏❤️
Busraxx 24. Haftaya kadar hareketleri düzensiz olur zaten canım kafana takma önemli olan 24. Haftadan sonrası
Bahic Rukiyecndr hiç telaş yapmayın , benimde 21. Haftamda kızım çok hareketli iken 3 gün neredeyse kıpırdamadı bile ama normal oldugunu söylediler , şimdi 23 haftalığız maşallah yerinde durmuyor :) üzülmeyin , olabiliyo bu gibi durumlar
Rukiyecndr Bahic maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah cevaplarınız birazda olsa içimi rahatlattı❤️❤️
Bebeginehasret Rukiyecndr 22+3 um canm bu haftalarda bi gun hickirikda dahil cok guzel tekmeliyo ama bigun daha sakin oluyo hic hessetmediysen genede bi git acile canm ama az da olsa hissettiysen korkma canm 28. Haftadan sonra sayin diyolar
Rukiyecndr Bebeginehasret sağ tarafıma uzandığım zaman alt kasıgım da rahim tarafında böyle bir hareketlılık hissediyorum ayağa kalktığımda oturduğumda olmuyor ama rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah 💙 sağolun❤️
Elvn Rukiyecndr belli olmz cnm bigun cok hissedersn bigun az bazen uyuyolr kfana takma yani cnm ama icin raht etmyosa gt bi dktra
Aysegultezcan48 Bizde 23. Haftadayız bazen hiç durmuyor bazende çok sessiz e tabi uyudukları zamanda oluyor o yüzene stres yapma canım benim sabah bide gece çok oluyor uzanınca