Limoncicegi- Progestan fitil sonrasi gün içinde akintiniz oluyormu oluyorsa nasıl oluyor beyqz mi sarimi benim gün içinde çok az az sari puturlu birsey afedersiniz camasirimda görüyorum fitilin akintisi olabilirmi bilgisi olan bilgilendirirseniz sevinirim ;)
RiRi22 Limoncicegi- ben ilk 12 hafta kullandım. Kremsi beyaz bir akıntım oluyordu doktor vücut fazlasını atıyor normal demişti
Gamzeevrenn Limoncicegi- benimde oluyor aynı şekilde. Bence hepsini ilk idrarda atmıyor, uzun sürüyor vücuttan atilmasi
Mlsaa99 Ben icmeme ragmen benimde hafif sarimsi beyaz gibi akintim oluyor doktor ilactan dedi . Hatta fitil olarak kullansan daha da articak demisti hic sevmiyorum akintiyi iciyorum bende fitil olarak kullanmıyorum
Elifseda Bende hem sıvı akıntı hem parçalı oluyor ilactan diye düsünüyorum ama sizde sadece ilac parcası mı oluyor
Sennur16 Limoncicegi- tüp bebek başlangıç süremden bu yana günde 3defa fitil olarak atıyorum şuan 20+3 çok ama çoook normal hatta benim artık akıntı yakıyor doktorum krem verdi rahatlattı
Hilalllkk Limoncicegi- benim de neredeyse bütün ilaç geri geliyor parçalanmış bir şekilde bir kaç seferde doktora sordum sorun olmaz dedi kanamanız da var mı
tubbis Bende tüp bebek tedavisi boyunca kullandım şuan gebeyim hala kullanıyorum ve akıntı hep oluyor normal yani
Yeniyeniden Limoncicegi- oluyor elbette ilaç hepsi icerde kalmıyor beyaz renk oluyor sarı hiç gormedim
Melamial Ne kadar ileri iterseniz o kadar az kalıntı gelir. Sarı enfeksiyon belirtisi oluyor bol su için. Beyaz ve şeffafımsı beyaz oluyor bende de su gibi. Hatta suyum geldi sandım teste falan girdim su değilmiş.
Tugbayrakdar Limoncicegi- Malesef çok fazla oluyor fitili attıktan sonra 1 saat falan ayağa kalkmamaya çalışıyorum ama yine de akıyor 🌸