Gobess0 36+3 günlüğüz karnımda ishal ağrısı gibi bi ağrı var bebeğin hareketleri de kısıtlı yaşayan var mı
Kayraninnannesi Gobess0 En son ne zaman muayene oldunuz? Doğum sancısı bazen böyle karın ağrısı yapar derler bence bi ılık bi duş alıp uzanın geçti mi diye bakın. Suyunuz nişanınız kanamanız yoksa endişelenmeyin ama takipte olun tabi 🌸
Semihaoyku Gobess0 35 haftayim benimde oluyo sabahları ishal agirsi gibi ama gidiyorum bişey yok bagirsaklrla alakalı sanırım gaz olabiliyo sancı yapiyo oda
Gobess0 Kabızlık sıkıntım yok ishal durumum da yok ama ishal ağrısı gibi arada kasıklarıma da vuruyor sabah nst de sıkıntı çıkmadı aslında
Gobess0 Semihaoyku bağırsaklarda sıkıntı yok hani tuvalete çıkamamak gibi bişeyim çıkamasam ağrıyı anlardım ama garip geldi
Kayraninnannesi Gobess0 Haftanız da ilerde bence acile gidip baktırın bel ağrısı da varsa doğum sancınız başlamış olabilir 🙏🏻
Semihaoyku Gobess0 doktora gittiniz zman sorun ben en ufak sikyatimi sorup içimi rahatlatiyorum doktorumda çok iyi bilgi veriyo hemen ne olursa