Ben hep bu postu aradım ama hiç göremedim o yüzden merak edenlere ben de deneyimlerimi anlatmak istiyorum, 39+2 de doğum yaptım ve yalan yok benim için zorlu bir süreçti , inanın sanki muayene için o hastaneye gitmedim yani ebeleri çok çok ilgililerdi, ben normal doğum yaptım, doğumhanede bi odanız var ilk başta normal yatakta sancılarınızı falan çekiyorsunuz hemen yanda da çatal var sona doğru oraya alıyorlar sizi aynı odanın içinde her şey, isterseniz duşa girebilirsiniz havlu da veriyorlar , odada minik bir buzdolabı da var ve doğum başlayıncaya kadar olan süreçte yanınızda refakatçi kalıyor artık o son evrede refakatçinizi çıkartıyorlar, doğum sırasında başımda 4-5 ebe falan vardı doğumumu nöbetçi doktor gerçekleştirdi gizem nur köyan, ben 9 ay boyunca bu doktora randevu aradım bulamadım ama gelin görün ki doğumu onun yaptırması nasip oldu çok tatlı bir kadındı , hadi canım hadi güzelim diye diye doğurttular beni, ben 0 açılma ile yatış yaptım suyum da gelmemişti, bebeğimin suyu riskli olduğu için suni sancı ile yatış yaptım o yüzden zorlu bir süreçti , yani son anlarda ebelerin burnundan getirdim öyle söyleyim ama bana hep sakin yaklaştılar tabi kimin denk geldiği de önemli ama bana gelen 4-5 ebe de bu şekildeydi , hele stajyer ebeler nasıl ilgililerdi , belime masaj yaptılar bana hareket yaptırdılar kolumdan tutup yürüttüler, pilates topu getirdi bana sürekli hareket gösterdi , yani genel olarak gayet memnun kaldım , gündüz yanımda hep Stajer ebe vardı hiç gitmedi , akşam da saatte 1 falan ebeler gelip nstden çıkartıyorlardı yürüyeyim diye , çok şükür doğurdum rabbim herkese nasip etsin