Aaleyna36 Kızlar merhaba ben 35 haftalık hamileyim yaklaşık 1-2 haftadır yeşilimsi akıntım geliyor bunun bebeğe bir zararı olur mu aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
Melike00guven Aaleyna36 Bende 30+4 haftalık hamileyim benimde neredeyse 16. haftadan bu yana var ama bende enfeksiyon ve mantar var onun için oluyor çok şükür bir sorun yok düzenli kontrollere gidiyorum kan ve idrar tahlillerimi ihmal etmiyorum .
Rose_ten Aaleyna36 yeşil akıntı enfeksiyon olduğunu gösterir. Tahlil yaptırın ona göre doktorununuz antibiyotik fitil verir.
Girlmom Aaleyna36 Bende 16 haftadayım iki haftadır kötü koku ve beyaz akıntı vardı doktora söyledim hemen idrar testi verdim enfeksiyon var dedi antibiyotik ve fitil verdi düşüğe sebep oluyor dedi
Elifb_ Aaleyna36 yani yaptırmazsaniz enfeksiyon varsa bebeğe daha zararlı bir an önce yaptırıp ilerlemeden önlem almanız lazım
Mervesahinklc1 Aaleyna36 Bende de aynı şekilde yeşilimsi ya da sarımtrak kokusuz akıntı geliyor. Ama idrar tahlillerim temiz çıktı. Haftaya kontrolüm var doktoruma danışacağım