Razismom Drfatma bende 33+1im.. Kıyafetleri 3 hafta önce hazırladım, ama o kadar uzun sürmedi kimi haftalardır sürüyor diyor…. 2 günde halletim 🤗
Drfatma Razismom evet beni de herkes çok korkuttu burda hep geç kaldım gibi hissettim ama tusa girdimders çalışıyordum bence de halledilir inşallah 💕 dolabı yeni geldi o bi silinecek sonra yapılır bence de yakınmışız bebişin cinsiyeti ne kız bizim inşallah
Minat9496 Neferut bende 19 hafta 9 kilo almışım canım 😘 sen buradakilere çok takılma herkes farklı kilo da hamile kalmış ama kilo almamız normal
_b-e_ 80 kilo ile hamile kaldım ilk 4.5 ay hiç kilo almadım çünkü aşırı kusmam vardı ne yesem çıkarıyordum sonra bi başladı suan 100 kıloyum 20 kılo aldım 37 haftada durdu kılo almam bebeğe kılo alıyorum sanırım
CheriBlossom Neferut 32+5 olduk 53,5 la hamile kaldım biraz önce tartıldım 64 kiloyum 10,5 kilo almışım☺️🐣
Razismom Drfatma yok yok korkma çabucak bitiyor…Allah bağışlasın minik prensesi🧿, benimki erkek ilk hamileliğim🥹
Burcu089 Neferut belirti olarak bebek hep 2 hafta önden gidiyordu, ben de ağız kuruluğu vardı sürekli su içiyordum, karnım aşırı büyüktü. Sadece kilo alımı tek belirti değil ama doktorunuza sorun bi
Bendiyebiri_ Neferut ben 49 ile hamile kaldım kusmadan falan dolayı kilo verdim sonra normal kiloma geri döndüm kusma bitince sonrası 51 kilo oldum şuan 55 kiloyum ve 33+4 falan olmamız gerekirken bebegimm bı hafta geriden geliyomus kilo aldığıma mi sevineyim 1 hafta geriden geldiğine mi uzuleyim hiç bilmiyorum