eea Neferut bebeğim de 2 kg a yakın :) aldığımın hepsi bebeğe gitti :) ama ben kilolu hamile kaldım ondan olabilir :) 75 ile kaldım 79 um şu an :)
Mhtpdrmz06 Neferut 18. Haftama kadar +2 kiloydu. Şimdi 21. Haftamdayım bi anda kilo aldım sanırım tatilinde cok etkisi oldu 🥴 +4,+5 ikisi arasında gidip geliyorum. Yani 5 ayda 5 kilo almış oldum
Burcu089 Neferut ilk hamileliğimde 17 kg almıstım, karnım aşırı büyüktü, şeker yüklemesi yaptırmadım ama sanırım o sıra gebelik şekerim vardı. Bütün belirtiler uyuyor. Şuan 28+6 7 kg aldım doktor normal dedi
Neferut Burcu089 Bana şeker yüklemesine falan gerek yok dedi ama yemediğim halde bu kadar kilo almam şekerden dolayı olabilir mi kafam karıştı gerçekten
MucizeAnnesii Neferut yemiyorum . Normalde de ekmek yiyen bi insan değilim . Hep böyle beslenirim . Ekstra abur cubur yerdim onu bıraktım sadece .
nazel123 Neferut bünyeyle alakalı sanırım kimi daha fazla kimi daha az alıyor ekmeği falan azalttım biraz birde abur cubur tatlıları o kadar tamamen kestim diyemem artık olduğu kadar 😅
Burcu089 Neferut belirti olarak bebek hep 2 hafta önden gidiyordu, ben de ağız kuruluğu vardı sürekli su içiyordum, karnım aşırı büyüktü. Sadece kilo alımı tek belirti değil ama doktorunuza sorun bi
gmzenur-aydn977777 Neferut rahat ol 35+2 ve 18 kilo aldım 58 le kaldım hamile boy uzunda kurtarıyorum veririz ya bünyem normalde almaya müsait değil ona güveniyorum ☺️
Razismom Drfatma 53 kgdan 70e 😂 ayaklarım o kadar şiş değil normal… Fazla çıkmıyorum zaten sıcağa gelemiyorum 😂😂Didem arslanla vakit geriyorum😂😂😂😂😂😂
Drfatma Razismom ben de en son 55 ten 70 di tartılmadım 😂 kaç aylıksınız biz yarın 35 inşallah. Ben de izne ayrıldım artık evdeyim kıyafetlerin etiketini söktüm aşırı yoruldum daha çok iş var ama yatıyorum 😂
eills Haftamdayım toplamda 6 kg almışım. Ayrıca 2 haftadır makarna ve pilav yemiyorum ve et ağırlıklı besleniyorum onun dışında herşey aynı ve kilo almadım bu 2 haftada. Makarna ve pilav cok kilo aldırıyormuş hamileyken onu farkettim
Razismom Drfatma bende 33+1im.. Kıyafetleri 3 hafta önce hazırladım, ama o kadar uzun sürmedi kimi haftalardır sürüyor diyor…. 2 günde halletim 🤗