tugbalisan_ Dün gece eklemlerimin sızlamasıyla asla uyuyamadım. Sabah uyandım ki heryerim ağrıyor çok şiddetli üşütme var aynı zamanda ateş ve başağrısıda 🤒 yerimden kalkamıyorum halsizlikten, tavsiye edebileceğiniz birşey var mı? En önemlisi bebeğe bir zararı olur mu?
bulutunannesi33 tugbalisan_ vende vır haftadr aynıyım parol ıctım sabah aksam ve portakal mandalına ıhlamur zencefıl bal okdr
Migrenligebe tugbalisan_ zencefil ve limonu kaynatin sonra icerisine bir kasik bal ekleyip icin. Cok iyi geliyor. Ayrica antibiyotik niyetine sarimsak da yutabilirsiniz
Aysesare tugbalisan_ dikkat edin salgın var, ateşiniz varsa doktora gidin derim ilerlerse gebelikte sıkıntı oluyormuş. Zencefil bal iyi geliyor.
Hacerr tugbalisan_ canım ateşin varsa acile gitmeni öneririm 3 hafta önce ateşlenip acile gittim bebeğimi etkiledi ateş o sebepten erken doğum riski başladı şuan hep yatıyorum
tugbalisan_ bulutunannesi33 doktorada gitmedim daha bugün oldu ilaç vermez diye, kendim bir kenara inşallah bebek için sıkıntı olmuyordur🤷🏼♀️
Esrammm22 tugbalisan_ merak etme canım bebekler hastalıklardan etkilenmiyolar. Sen bol vitamin ve yediklerine dikkat et yeter.
tugbalisan_ Aysesare Hacerr Msalbyrk Cok teşekkür ederim kızlar ❤️ Eşim gelsin işk işim acile gitmek 🙏🏻
Msalbyrk tugbalisan_ dün aynen bende öyleydim heryerm agryordu adim atmaya halim yoktu. En sonunda eşim götürdü beni Parol serum taktilar bomba gbi cktm hastaneden gezdm bile braz😆 ateşim düştü canlandm yani
SeherNilgnBakrc tugbalisan_ canım geçen hafta bende öyleydim ateşim çok çıkınca mecbur parol içtim doktor Maral ve minoset içebilirsin dedi ama en az 7saat arayla falan sen yine doktorunun nosu varsa ara sor yat dinlen ve beslenmene dikkat et çok geçmiş olsun
tugbalisan_ SeherNilgnBakrc malesef doktorumun numarasını almamıştım 🥺 teşekkür ederm bilginiz için❤️
Popmum Doktora git ateşli hastalık geçirmen bebeğe zararlı. Korkutmak istemiyorum ama bu ara gergedan gribi diye bi hastalık türü yaygın. Evde vakit kaybetme.