kader26_ Iyi aksamlar kızlar🌸 Doktor günde kaç kere fitil atmamı soylemedi. Günde bir kere yeterli mi?
Canparee kader26_ kanamam hiç olmadı kanama alanım var diye yazmıştı bana günde bir kere kullanıyorum
KaderCenkPera kader26_ Ben günlük 9 tane kullanıyordum.Her insana farklı verilir.Siz arayıp sorun yada hastaneye giderek sorun yanlış birşey yapmayın
Minicikbal Canparee Ben de aynı şekildeyim ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ama halam da hamile o sabah akşam kullanmamı önerdi ben de ilk defa kullanacağım
kader26_ Bir_nazenin01 benim de 200 mg, kutunun üstünde sabah akşam tok karnına 1 tane içiniz diyor ama ben fitil olarak kullanacağım
Yumakk Merhaba 2 haftadır kullanıyorum 200 mg günde 3 defa ağızdan kullanıyordum dün itibari ile fitile geçtim ağzıdan oral olarak ağır oluyor ama doktor kontrolüm haftaya ben 2 ye düştüm 3 ağır geldiği için kutunuzun üstünde kaç tame yazıyor
kader26_ Yumakk benim ki de 200 mg fitil olarak kullanım kolay oluyor mu ben de bugün ilk defa kullanacağım
kader26_ Yumakk sabah akşam tok karnına 1 tane bir bardak su ile ağızdan yutulur diyor ilacın üstünde
Yumakk kader26_ evet bende çok korkuyorum kanamam olmuştu hastanede yattım 2 gün sonraki kontorlümde kanama yerim vardı doktorda kanaman olursa ağızdan olmazsa fitil dediği halde kanama olur diye cesaret edemedim ama çevremde bir ablam var oda 1 aydır fitil olarak kullanıyor bende şimdi fitile geçtim çok rahat ettim ağızdan alınca aşırı bir baş dönmesi oluyor
Arven-Doruk kader26_ ilk basta zorluyor ama alisiyorsunuz. Fitili attiktan sonra biraz uzanmaniz iyi olur yarim saat 40 dk gibi
kader26_ mucizemgelsin61 ben de sadece akşamları bir tane kullanmak istiyorum umarım yeterli gelir. Kutunun sabah akşam tok karnına 1 tane ağızdan yutulur yazıyor
Yumakk kader26_ bendede öyle yazıyor ama fitil olarak kullanımda sıkıntı yok kanamanız yoksa eğer daha rahat zaten
Yumakk kader26_ ben uzun süre doktorun dediği gibi 3 tane kullandım eğer doktor 2 dediyse 2 yapın haftaya kontrole kadar 2 yaptım normaldede yapmamalıyım ama bu arada ilacı kullanma sebepiniz neydi
mucizemgelsin61 kader26_ Doktorunun dediği şekilde kullanman lazım sen prospektüs de yazılanlara bakma fitil olarak dediyse o şekilde al doktora gidene kadar akşam 1 al kontrole gittiğinde sorarsın
Deroli Yumakk ben de yoğun kanama sebebiyle 2 gun hastanede kaldım. Ciktigimda azalmış olsada kanamam ve pıhtı atmam devam ediyordu. Yine de progestanı fitil olarak almaya devam ettim. Simdi günde 3 defa fitil olarak devam ediyorum
kader26_ Yumakk bu sabah iç çamaşırıma kahverengi bir akıntı gelmişti bunu kontrolde doktora söyleyince progestana başlattı. Gebelikte en küçük kan bile önemli bizim için dedi.