Zer_eftelya 4 gün gecikme oldu, neden çok çok silik çizgi görmüştüm testte ama 3-4 test yaptım sadece birinde görmüştüm. Şu an 4 gündür adet görmedim ama adet sancısı gibi ağrılarım var bilmiyorum.😔😔 böyle durum yaşayan oldu mu
Caglacolak5237 Zer_eftelya böyle durumlarda kan vermen gerekli buradaki kimse senin biyolojini bilmiyor. En doğru tespit beta hcg de çıkar. İnşallah hamilesindir 🌸
Anonimhco Zer_eftelya bende de adet sancilari vardi asiri degil ama baslangcta oldugu gibi karnimin alti hafif hafif cok agrili olmasa da rahatsz edici duzelde agri gogusler hasas halsizlik ve sonuc hamile oldgumu öğrendim sen hastameye gidip kan testi ver bence ek olarak ben adet zamanim gelmeden 1 hafta onceden tesadufen öğrendim
aden026 Zer_eftelya 4 gün gecikme ile test yapmıştım bende, adet ağrısı gibi kasıklarımda cookk ağrı vardi o ay. Umarım sizinde dilediğiniz gibi çıkar sonucunuz🙏🏻🙏🏻💝
bhtrolcay Zer_eftelya ben 19.gün yaptım testi silik çıktı ve kasık ağrım çoktu doktora gittim keseyi gördü ama testte çift çıkmadı umarım sizde gzel haberler alrsınz🌸
Pamiramsi 5 gün geciktim ve sonuç adet kanaması ile son buldu 😕 geç yumurtlamış olabilirsin, en sağlıklı sonuç kan vermek canım. Ben 5 gün gecikme yaşarken pozitif de gördüm bariz bir şekilde ama yokmuş maalesef 😕🥹