Pamiramsi Ay var varrrrr kan ver kesinleşsin hayırlı olsun Rabbim bize de bunları görmeyi nasip etsin tez zamanda 🫶🏻🥰
eliff__ zlemceylan Canım merhaba kaçtır seni takip ediyorum merak içerisindeyim seni yumurtlama gördüm ovulasyon testi deniyorsun ya
Tlyysf Saturn35 acile git karnım çok feci başım ağrıyor yada bişey uydur işte gebelik soracaklar şüpheliyim de önce gebeliğin varmı baksınlar ortaya çıkar bend heyecan yaptım öyle görünce 😁😁var baya belli ama sen yinede bi kana baktır 🥰
Saturn35 Tlyysf canım benim doktorum çok kızar kesin 😂 ovulasyon testini de yapmamamı söyledi adet üç dört gün geçmeden test de yapma dedi. Bir düşüğüm oldu kürtajla sonuçlandı haziranda
Tlyysf Saturn35 yaa kürtaj da zor tabi öyle dr takibindeysen bilemedim tabi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlanır🥰 🥰
Ceren1996 Saturn35 hafif kasık agrım oluyo yumurtaliklarimda ağrı oluyo gibi sızlama gibi inşallah bendede vardır 🤲🙏🙏
Saturn35 Ceren1996 benim de sol kasığım sızlıyor ama inanılmaz uyku hali baş ağrısı vs çok belirtim var