Buskyksl Merhabaa bana 11 haftalıkken 3 farklı doktor erkek gibi dedi ama gibi denildiği için emin olmak istiyorum 😅😅 tahminlerinizi yazar mısınız
Miniklerinannesiyim Anonimhco kız o belli olmyo arkadaşıma da 31 e kadar erkek dediler 32 de kız. Dediler🤣
Buskyksl Anonimhco ahaha ama işte burada kız erkek diye ayrıldı insanlar hala net bir şey denmediği için acaba mı diyorum 😅
Buskyksl Miniklerinannesiyim haftaya tekrar gidicem riskli bir gebelik geçirdiğim için haftalık kontrole gidiyorum belki bu sefer gösterir 😂
dorukabioluyor Miniklerinannesiyim o nasıl olmuş o zamana kadar pipi dedikleri neymiş ki hiç bacak arası göstermemişler mi
Anneolmak543 Miniklerinannesiyim yok artık bu sene mi oldu bu olay böyle gelişen cizhalrda nasıl yanilmislar valla hayret😅🤭
Miniklerinannesiyim dorukabioluyor malesef göstermişler 4 doktora git hâlâ kesin belki degil onunki öyle diye bende inanamıyorum banada erkek dedi amabacak aradını gösterdi inşallah degişmez kıyafet fln aldım🤭
Merve_kucuk Buskyksl Ultrasondan anlamıyorum ama çin takvimine bakabilirim. Gerçek doğum tarihi ve son adet günü ne zaman
Anneolmak543 dika merhaba rica etsem banada bakabilir misiniz doktor bacakları kapalı deyip cinsiyet söylemedi
Miniklerinannesiyim Anneolmak543 valla devlete gidiyordu sonra onlarda kesin konuşmadığı için özele gitti gecen ay özelde doktor ilk kız dedi 10 gun sonra gel dedi yine gitti bu seferde demiş % 60 kız %40 erkek 33 haftalık şuan 🤣🤣