papatya_hy Kızlar selam ben bu ay aşılama oldum doktorum aşılamanın 8.günü progesteron baktırmamı istedi ve sonuç 62 çıktı beta hcg de 6.61 çıktı sizce iğnenin etkısımı yoksa yükselir mi iğnenin 10. Günü aşılamanın ise 8.günü..
Adakiz44 papatya_hy benim 10. Gün kanda sıfırlanmıştı doktorum şimdiye iğnenin etkisi kalmaz demişti dinlen ve 2 gün sonra tekrar kan ver progesteronun yükselmesi iyi bebeğin tutunmaya çalıştığını gösterir bize demişti inşallah tutunmuştur bebiş ve değerin yükselir 👼
Pamiramsi Hiç bilgim yok ama inşallah yükselir 🥹 yakında ben de bu aşamalara girebilirim o yüzden cevaplar için şurada bekleyim
papatya_hy Adakiz44 bilmiyorum ki canım oviterelleyi salı günü gece 3 yapmıştım çarsambaya bağlayan gece yani 9 gün oluyor. 9. Günde 6.61 çıktı iğnenin etkisidir diye düşünüyorum nette 10-14 gün arası etkisi geçer diyor neye inanacağımu şaşırdım herşey niye bu kadar zor anlamıyorum
Adakiz44 papatya_hy beklemek çok zordu cidden haklısın ama vardır bunda da bir hayır benim 2 sene önce oldu 3 aylıktı kalbi durdu 2 senedir olmuyor bugün 2. Aşılamama başladım hayırlısı Allahtan inşallah tutunur bebişlerimiz umudunu kaybetme dua et sürekli 💕❤️