Eda07 Kızlar 6+3 günlük gebeyim kahve rengi lekelenme için progestan kullanıyordum 2 gündür kahve rengi akıntı geçti ama ufak ufak kahve rengi parça geliyor çok korkuyorum
Deletedmom2232 Eda07 hemen doktora git derim ben düşük yaşamadan önce kahverengi sonra kiremit rengi parça gelmişti akıntı gibi
ElifToprak Eda07 Dualarim sizinle ben dun kaybettm siz kaybetmeyin🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Rabbim size bagislasin insallah durumdan haberdar edin
Ahahgshrbbr Eda07 insAllah kotu sonuc olmaz canm cok zor :( rabim bebegini ve seni koeusun insAllah tutundugu icin kaniyordur insQllqh rabbim bebisini sqna senide ona bagislasin
Eda07 AyEr Allah’a şükür bebeğimi de gördüm kalp Atisida var dedi bize dinletmeye çalıştı ama ufak olduğu için sadece dalgaları gördük bebeğin alt kısmında eski kanama var dedi korkmana hiç gerek yok dedi
Mhnds2357 Eda07 rengi pembe olmadıkça doktorlar çok tehlikeli değil diyorlar ama dikkat etmekte fayda var tabiki. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Shrydn Eda07 bende 9 haftalık hamileyken olmuştu. Cok korkmuştum. Doktora gitdim her şey yolunda 11 haftaya kadar ola bilir dedi. Tabii seninde doktorunun ne dediyi onemli. Her keste aynı olmaya biliyo. Bu arada gercekten 11 haftamdan sonra bitti