nergis97
Merhaba canım bugün detaylı utrasona girdim doktor kesinlikle aldığı parayı hak ediyor diyebilirim ilk girdim bir çok organa baktı pozisyondan dolayı yüzünü göremedik çık biraz yürüyüş yap çikolata falan ye 10 15 dk sonra yine alırım dedi dediğini yaptım 2. Girişimde eşimle girdik yan dönmüştü ama tam dönmemişti az çok görebildik sonra yine çık aynı şeyleri yine yap bidaha bakalım dedi 3. Kez girdim bu sefer yüzü göbeğime çok yakındı ama dönmüştü renkli utrason kağıdı vermediği için telefondan video fotoğraf çektirdi yine bu girişimde eşimde olduğu için bir kezde ona gösterdi organlarını damarlarını vb sonra bize yaptığı işlem hakkında detaylı bilgi verdi hazırladığı raporu bir kezde bize açıklayıcı bir şekilde anlattı sorduğumuz bütün sorulara cevap verdi dosyamızı hazırladı 3 girişime kadar olan çektiği bütün utrason resimlerini dosyaya koydu o kadar çok utrason kağıdı verdi ki saymaya üşendim sen düşün 😂 çıkmadan aklınıza takılan bişey varsa konuşalım diye sordu artık o kadar vakit geçirmiştik ki soracak bişey kalmamıştı zaten biz sormadan kendisi ultrasonla bakarken neye bakıyor neden bakıyor görüntünün nasıl olması gerekiyor gibi birçok şeyi anlatarak çekiyor öyle üstün körü bakıp anlatmadan geçmiyor anlıcağın baya uğraştı ve çok memnun kaldım sana tavsiyem zaten o hastanede kontrol yaptırıyormuşsun başka doktor hastane vb uğraşma hiç direk miraç beye git eminim ki sende benim kadar memnun kalırsın umarım seninki de çok iyi geçer mutlu bir şekilde ayrılırsın hastaneden 🥰