Sezgin Aymehah canım urfada doktor ararken urfa postlarının hepsini okumuş biri olarak yazıuorum ki burada o doktora giden maksimum 1 2 kişi var. Ben artık urfada doktor aramaktan pes edip antebe yöneldim.
kaylar1w Aymehah bende 29 haftaligim hala doktorum yok ve esra unala karar verdim artik mecburen onda devam edecegim
Sezgin Aymehah canım naptın en son doktor işini. Ben de urfada bulamayınca antebe gitmiştim. Moralim bozularak geri döndüm oradan da kafam daha çok karıştı. Urfa ya bir daha bakayım dedim
gozz Aymehah benim doktorum. Doğumumu esra hanım yaptırdı çok memnun kaldım açıkçası çok ilgili ve sevecen
Aymehah kaylar1w bende 31 ve tam olarak doktorum yok yanı daldan dalayım 😕😔 Esra ya daha once gittin mi nasıl ilgili mı ben yarın ılkkez gıtcem
kaylar1w Aymehah yok en son sunaya gittim ,ilk defa esraya gidcem bende ocak sonu gibi ozaman sen yarin gidceksen burdan yazarsin nasil biri oldugunu :)
Aymehah kaylar1w evet canım gıttım. Doktor ıyı an hastane kalabalıktı. Bayıldım dıyemem ama ıyı ilgili. Sen ıcetdeyken dıger hastayı almıyor bu ıyı
kaylar1w Aymehah butun hastaneler oyle kalabalik ki , peki ilgisi nasildi ultrasonda iyi inceliyor mu bide dogum fiyati ne acaba sordunuz mu :)
Aymehah kaylar1w onları sormadık nst 10 tl Muayene 65 TL Ultrason cihazı ıyı guzel fotohraf verırse bebegın 😊
kaylar1w Aymehah iyi muayene ucreti artmamis :) bende ona gidicem artik cnku zaman az kaldi birinde devam etmek lazim
Elferkan Ben Academia Fatma hocaya gidiyorum çok memnunum son haftadayım her konuda çok ilgili muayene ücreti 50 tl Doğum da doktor girerse normal 500 sezeryan 1300 diye hatırlıyorum nst içinde 5 tl veriyorum hastanede yattım ebeler konusunda da memnun kaldım 😊
Sezgin Aymehah antebe gittim. Medicalparkta abdullah göymene. İçeride 4 dakika kdar kaldım ve saçma bi muayene sonucu geri döndüm.çok yoruldum artık doktor aramaktan eşim de urfayla ne farkı kaldı şimdi dedi