anneyimben_46 Koalams hiç korkulacak bişey değil bebeğin doğunca herşeyi unutuyorsun o anların tadını çıkar çok güzel şeyler yaşayacaksın inşallah 🌺❤️
_Minik_ Koalams doktorun iyiyse, sezeryan yöntemi yeni gelişmişlerdense korkmana gerek yok aynı gün ayakta olucaksın
cagla24 Koalams aa aynıydık sizle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın kendiniz mi istediniz sezaryeni 🌸
Koalams Silaybooo123 ya lütfen dediğiniz gibi olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun içimi ferahlattınız hepiniz 🥹🥲
Seda9507 Koalams aslında doktor böyle soyledi bana erken gibi de geldi ama 🤷 doktor herşey normal dedi
Htchma1 Seda9507 rabbim sağ salim kucağınıza almayo nasip etsin bende ikinci sezeryanımı olacağım çok korkuttular beni. 🤦♀️ pozitif hikayenizi bekliyor olacağım ❤️
Seda9507 Koalams demek 3 den sonra normal artık 😁 gerçi benim ilk bebeğim de 37+4 de sezaryen olmuştum. Ama o kuvezde kaldı idrar yolu enfeksiyonum çok siddetliydi hamilelik boyunca. Birde kovid vs geçirmiştim. Ciğerleri sıkıntıda idi
Koalams Silaybooo123 aa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün lohusalık nasıl hemen alışılıyormu bebeğe acaba bi de ilk bebeğiniz mi 🥹🥲🙏🏻