imran71 gamzebngaa_dmr ya valla imkansız bu haftada cinsiyet gözükmez çünkü organı yok bebenin 12. Haftada cinsel organı yaratılır analiyorum çok heycanlisiniz ama valla erken biraz daha dişinizi sıkın
Ucubirarada Canan0305 aaayy bende öyle hissediyorum sanki ama merak ettim yine bı sorayım dedim 🤭 sanırım ikinci oğlum geliyor 🤗
imran71 Ucubirarada abla biz doktor değiliz ne desek boş sabret 12. Haftadan önce cinsel organı gelişmez 12. Haftadan sonra ancak ozeldekiler görüp söyler develtin doktoru göremez 16. Haftada anca net bilgi veriyolar bence icik sabırlı ol kurban olim 😂
Canan0305 imran71 peki bu nedir 16. Da kesin kız dediler 19 da kesin erkek deyip bunu verdiler. Kordon olabilir mi ?
AysenTpbs Canan0305 kordon değil de görünen özel bölge de 3 çizgi varsa kız yoksa erkek diyorlar yani çıkıntı olması direk erkek demek değilmiş yanılmalar bu yüzdenmiş.
Canan0305 AysenTpbs ilk muayenemde üç çizgi var dedi doktor gösterdi hatta kesin kız dedi. Kendi doktorum geldiğinde gittim sana kim kız dedi bu basbaya erkek o popo kısmında bakmıştır dedi. O resim de ekleyeyim size
AysenTpbs Canan0305 Ayy Allah yardımcımız olsun bana da burdan bir erkek bir kız diyorlar neye inanacağımızı şaşırdık. Doktor bile kesin diyemiyor. Siz en iyisi çok iyi doktor bulun ya da detaylıyı bekleyin.
Canan0305 AysenTpbs canım detaylıya 2 hafta var önce sağlıklı olması tabi ama belirsiz olunca da insan aşırı merak ediyor ya