beyazmelegim 21.haftada detaylıya girdim burun kemiği 5.2 geldi doktor down sendromundan şüphelendi sizlerde bu haftalarda nasıl çıktı burun kemiği ölçüsüü?
Nazlimom beyazmelegim 2 sene önce doğum yaptım oğlumun sadece burun kemiği 5.4 mm di down sendrom dedi doktor fetal dna yaptırmıştık özel firmada test temiz çıktı oğlumda sağlıklı doğdu. Tek bi bulguda down sendrom sayılmıyor içinizi ferah tutun
beyazmelegim Yeniyeniden 13.haftada 2 li test yaptırdım sonuç temiz gelmişti ense kalınlığı 1.2 gelmişti hatta burun kemiği bile izlenmişti şimdi detaylıya girdim biraz burun kemiği kısalık var dedi fetal DNA verdim bugun
Xceyyydd beyazmelegim fetal dna yaptırdık sonuç bekliyoruz 2 tane doktora daha gittik onlar burun kısa ama ensede bi sorun görmedi inşallah sonuçlarımız temiz gelir çok korkuyorum
Xceyyydd beyazmelegim valla beklerken içim içimi yiyor telefon gelicek diye kalbim de sürekli bi korku
beyazmelegim Xceyyydd Birşey çıkmayacak inşallah çok stres yapmayın bebiş hisseder aynı yoldan bizde geçtik çok zor günler yaşadık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah