Asyaninannesi_
İnsanların söylemlerini tamamen bir kenara atmanız gerekli psikolojik olarak vücutta etkileniyor malesef sizinle aynı durumu yaşadım benim eşimde askeri personel 3 yıl ayrı kaldık doğuda ev getiremiyordu söyleminiz gibi yılda 15-20 gün bir araya gelebiliyorduk ilk başlarda çocuk istemedik sonrasında istedik ama olmadı etrafın baksısı sürekli sorulan sorular artık kendimde bir sorun mu var diye düşündürdü 1 yıl oldu tayin olalı aynı evin içerisind gireli 6. Ayda hamile kaldığımı öğrendim sadece folik asit d vitamini eksikliğim vardı.
Tayin olduktan 1 ay sonra bile hamile değilmisin , bir araya geldiniz çocuk yokmu eşinde problem var demekki diye diye benim psikolojimi mahfettiler hergün ağladım ve çocuklu aile görmek istemedim artık , ne zamanki kendimi toparladım umursamadım o zaman gebe kaldım üstelik eşim yine göreve gidecekti Şubat ayı sadece 12 gün değerlendirdik oda her gün değil yani rabbim ol dedi 12 gün içinde bebeğim oldu
İnsanlar yaşamadan asla anlamaz.
Onlar vebalime girmekle kaldı hakkımı helal etmiyorum asla döktürdükleri göz yaşını unutmam insana bir sorunmu var bende acaba diye düşündürttüler ve gittiğim doktor iyisin bir sorun yok dediği halde acaba doktor mu bilemedi deyip bir kaç doktora gittim kendimi mahfettim aynı zamanda eşimide kötü etkiledi bu.
29 haftalık hamileyim Rabbimin izniyle kızımız olucak inan bu süreçte bir Allah’ın kulu arayıpta nasılsın demedi insanoğlu nankör diyeceklerim bu kadar 🌸