rumeysa_1c Kızlar merhabalar umarım çok güzel bir hamişlik geçiriyosunuzdur birkaç gündür uyuduğum da oluyor sadece ellerimin uyuşması ile uyanıyorum normal mi yaşayan varmı bu durumu
Merveee1996 rumeysa_1c magnezyum eksikliği bendede vardı doktora söyledim magnezyum yazdı dedi el işi örgü yapıyosan yapma çok fazla diye
Gamzzkan Haftadayim 2 haftadır bende de aynı problem var dün magnezyum yazdı doktor ama devletin karşıladığı iyi gelmiyor. Ocean sipariş verdim inşallah iyi gelecek
ilaydamom_ Gamzzkan benim bir de üzerine yatmadigim elimde oluyor enteresan 🤔 daha iki gün önce sağlık ocağında baktirdim değerlerim normal. Çok da kafaya takmamaya çalışıyorum. Hareket ettirince hemen geliyor çünkü. Magnezyum kullanmak şart mıymış
Gamzzkan ilaydamom_ şart diye bi sey yok tabi de doktor magnezyum eksikliğinden kaynaklı olduğu için verdi . Zaten bi araştır bak çoğu hamile kullanıyor magnezyum. Ağrılarım uyuşukluklarım falan oluyor dersen bence sana da verecektir
ilaydamom_ Gamzzkan kontrolume daha var canim o gün sorarım. Evde car magnezyum ama doktora sormadan içmek olmaz