Enucuzbebekmarket alışverişim 💕
Sevdasinan subatta dogum yapicam cop almadim siz haziran bebegine alisveris mi yaptiniz tebrikler
Merickaan Ben oglusuma havlu takımını ordan aldım daha doğrusu herseyini ordan aldım memnun kaldım
minikoglum hangi markasından aldın canım
Merickaan babyline prince nakisli banyo havlusu olan canim
Erenefe evet ilk hamileligim heycaniyla aliyorm ve ortalarinda alisveris yapma taraftariyim cunku sonlarinda agirlama felan eksikler bir araya geliyor birde parca parca almak su ekonomik kosulda en mantiklisi
Reina aynn cok guzel cesitler var foto paylasilabilseydi atardim fikir olurdu farkli farkli almaya calistim
Sevdasinan kapıda ödeme varmı
Sevdasinan amin ins canim ben hazirana kadar eksikleri gruplandirdim kundak hastane cikisi vs her ay bir grubu almaya calisiyorm indirimli olarak iyi geliyorda simdilik kundagimiz hastane cikisim coraplarim sapka eldivenlerim hazir :) geriye zibin felan kaldi zaten annem ve kayinvalidem sagolsunlar bazi urunleri onlar alacak battaniyesi ve uyku setini annem ustlendi hastane cikisi gibi bazi seyleri de kayin validem sagolsunlar ben aliyorm diye alma diyorlar ama insan geycandan tutamiyor kendini.🤗birde alisveris listesini gruplandirarak almayi herkese tavsiye ederim cok ideal oluyor
Kucukmom evet kapida odeme var
Sevdasinan siz dogru olani yapmissin ven gec kaldim internetten basladim ben de simdi her sey ayagimiza geliyor ilk cocukta cok kosturdum boylesi daha konforlu yattigim yerden yapiyorum alisverisi
Erenefe aynen internet iyi oluyor sizde halledersiniz zaten ilk cocuktanda vardir ufak tefek kiyafetler
minikoglum tamam canım çok saol nana baby havlu var bende onda kararsız kaldım