Alone Gizemgoral azıcık bana versen olmaz mı 🫣 şaka bir yana benimde suyum az valla doğurana kadar biz dokuz doğuracağız galiba
2512 Bizim de öyle şekerim de sınırda o yüzden normal olmayabilir dedi dr.um onun dışında sıkıntı yok sanırım
Civcivlerinannesi Alone bolca meyve tüketin hızlıca suyunuzun arttığını göreceksiniz özellikle havuç suyu,muz,karpuz,kefir
Gizemgoral Alone ben çok fazla su tükettiğimden dolayı sanırım diyebilirim ki günde rahat 5 lt su içiyorum :)
Alone Civcivlerinannesi günde bir bardak havuç suyu içmeye başladım. Meyveye yükleneyim bu ara bakalım onu da bir deneyim
Civcivlerinannesi Alone aşırıya kaçmadan her gün düzenli meyve tüketin suyunuz artacaktır porsiyonları orantılı olursa sıkıntı yaşamazsınız🤗
Alone Gizemgoral yaaaa işte o bende yok 😒 zorlaya zorlaya midem bulana bulana 1.5litre anca içiyorum. 2 ye çıkarırım onun için de resmen aç gezmem lazım yoksa su içemem. Bu arada normal zamanda çoğu zaman günde bir bardak bile içmem 🫣 su içmeyi arttırmam lazım sanırım bütün kapılar ona çıkıyor
Gizemgoral Alone su oranınızı mutlaka atttırın hem kendiniz hem bebişiniz için su gibi güzel bir içecek var mı hele ki şu yaz ayında vücut için çok gerekli :)